Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Πληρώσαμε τη νευρικότητα»

Η υπομονή και η ψυχραιμία στην επίθεση έλλειψε από τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα από τη Μακάμπι.

Πεδουλάκης: «Πληρώσαμε τη νευρικότητα»
Στη νευρικότητα και την αστοχία των παικτών του απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

«Η Μακάμπι ήταν καλύτερη. Είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς είχαμε αγωνιστικότητα αλλά δεν παρουσιάσαμε την απαραίτητη υπομονή στην επίθεση, χάνοντας πολλά λέι απ. Προσπαθήσαμε και στον τομέα των ριμπάουντ αλλά τα λάθη που κάναμε στις κρίσιμες στιγμές επέτρεψαν στη Μακάμπι να πάρει τη νίκη. Ήμασταν νευρικοί και το πληρώσαμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Εμείς κρινόμαστε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Τα πάντα είναι ομαδική προσπάθεια. Είχαμε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά επιμένουμε στο να κρινόμαστε σαν ομάδα».

Όσο για τα 18 επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν στον επιθυμητό βαθμό, είπε: «Για να έχεις πολλά επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να είσαι άστοχος. Είναι προαπαιτούμενο. Χάσαμε πολλά λέι απ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην έκβαση του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: