Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στο… «σκαμνί» οι ξενύχτηδες του ΟΦΗ!

Σε απολογία κλήθηκαν οι Νιμανί και Ζβασίγια, οι οποίοι «συνελήφθησαν» να διασκεδάζουν σε κλαμπ του Ρεθύμνου κόντρα στον εσωτερικό κανονισμό του ΟΦΗ. Βαριά «καμπάνα» αναμένεται απ’ τον Πουλινάκη.

Στο… «σκαμνί» οι ξενύχτηδες του ΟΦΗ
Εξηγήσεις για την συμπεριφορά τους θα κληθούν να δώσουν Φρεντερίκ Νιμανί και Λίκολν Ζβασίγια, οι οποίοι «συνελήφθησαν» για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, να παραβιάζουν τον εσωτερικό κανονισμό του ΟΦΗ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παραβίασαν το ωράριο που έχει τεθεί, καθώς «πιάστηκαν» από φιλάθλους του ΟΦΗ να διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα σε κλαμπ του Ρεθύμνου.

Μάλιστα, πριν περίπου 25 μέρες είχαν υποπέσει ξανά σε αντίστοιχο ατόπημα, με αποτέλεσμα η θέση τους στον σύλλογο να είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Οι Σα Πίντο έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Κρητικού συλλόγου εκτός των προπονήσεων, μέχρι να συναντηθούν με τον Μάνθο Πουλινάκη, όταν επιστρέψει απ’ την Αθήνα, όπου βρίσκεται.

Ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ φαίνεται να ετοιμάζει βαριά «καμπάνα» στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν απ’ την ομάδα, αφού εκτός της εξωαγωνιστικής τους συμπεριφοράς, δεν έχουν προσφέρει με την απόδοσή τους στον ΟΦΗ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: