Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Τέλος καλό, όλα καλά»

Οι Χρήστος Τερζανίδης και Φιλώτας Πέλλιος φιλοξενήθηκαν στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την κατάσταση του Δημήτρη Παρίδη και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Αναλυτικά:

Ο Φιλώτας Πέλλιος ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε κινητοποιηθήκαμε. Μίλησα με τον Τερζανίδη από την πρώτη στιγμή, εμείς να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση. Τέλος καλό, όλα καλά, χρειάζεται προσοχή όσον αφορά την υγεία. Θα πάμε από εκεί, αν όχι αύριο, την Κυριακή σίγουρα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κιλά. Οι δικές μας καρδιές είναι ταλαιπωρημένες. Ενημερώθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κούλης Αποστολίδης ενημέρωσε τον Αντώνη Παρχαρίδη, γενικώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση».


Από την πλευρά του ο Χρήστος Τερζανίδης τόνισε: «Ήταν έμφραγμα. Από την πρώτη στιγμή πήγε στην Καβάλα, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, στην συνέχεια ήρθε στο ΑΧΕΠΑ, μπήκε στο χειρουργείο, όλα καλά, πιστεύω πως δεν θα έχουμε προβλήματα από εδώ και πέρα. Όλοι έχουμε προβλήματα έτσι και αυτός, είχε πρόβλημα με το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, κάπνιζε πολλά τσιγάρα. Ίσως να ήταν αδύναμος ο οργανισμός του. Το άγχος της ζωής και της καθημερινότητας ήταν ένα από τα στοιχεία».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: