Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μπόνι: «Ακόμα προσαρμόζομαι στη ζωή στην Αγγλία»

Μπόνι: «Ακόμα προσαρμόζομαι στη ζωή στην Αγγλία»Ο επιθετικός της Σουόνσι, Βίλφριντ Μπόνι, αποκάλυψε πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα πλήρως στην Premier League και στη ζωή στην Αγγλία.

«Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι μια πρόκληση το να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ ότι αξίζω τα λεφτά που δαπάνησε η ομάδα για εμένα. Ο προπονητής με πιστεύει και έχει πλάνο για να με βοηθήσει να βρω τα πατήματά μου. Θέλω να καταφέρω να σκοράρω κάθε εβδομάδα, ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω», δήλωσε ο Μπόνι που πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

Ο Βίλφριντ Μπόνι, ο οποίος αποτέλεσε το καλοκαίρι την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σουόνσι, έχει πραγματοποιήσει ένα μέτριο ξεκίνημα με τη φανέλα της ομάδας της Ουαλίας.

Έστω και χωρίς να έχει πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσής του ο επιθετικός από την Ακτή του Ελεφαντοστού, έχει σημειώσει ήδη τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα πέντε στο Europa League.

Ο Μπόνι ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για τον επαναληπτικό αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με αντίπαλο τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι «ελέφαντες» είχαν κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 3-1 και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

«Θέλω να κερδίσω θέση βασικού στην εθνική μου ομάδα και να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τη Σενεγάλη» έκλεισε τις δηλώσεις του ο φιλόδοξος φορ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: