Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Δώστε και την ψυχή σας!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον μεγάλο αγώνα της εθνικής κόντρα στην Ρουμανία και για ποιο λόγο αυτή τη φορά είναι δεδομένο πού θα κριθεί το παιχνίδι. Κάθε φορά όταν υπάρχει ένα κρίσιμο ματς αρχίζουν οι αναλύσεις. Πού θα κριθεί το παιχνίδι, τι πρέπει να κάνουν οι προπονητές, ποια θα είναι η ενδεκάδα, ποιες είναι οι αδυναμίες και τα ατού του κάθε αντιπάλου.
Δεν το χάνουν
Λοιπόν. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι απλά για τον αγώνα της εθνικής μας με την Ρουμανία. Η ψυχή θα κρίνει την πρόκριση. Αν δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο οι διεθνείς μας δεν χάνουν το εισιτήριο ο κόσμος να χαλάσει.
Απ’ όλα
Σαν ομάδα έχουμε καλύτερη από την Ρουμανία. Και σαν εμπειρία και σαν διακρίσεις και απ’ όλα. Σαν παίκτες; Δεν υστερούμε κάπου. Το αντίθετο. Σαν πορεία τα τελευταία χρόνια; Η εθνική μας έχει δώσει το παρών σε τόσες διοργανώσεις. Η Ρουμανία δεν ήταν κάπου.
Ο κόσμος
Συν, βέβαια, ότι ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο και θα γεμίσει τις κερκίδες για να παροτρύνει τους Έλληνες διεθνείς.
Το μυστικό
Η Ελλάδα, λοιπόν, είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς αυτή τη στιγμή από την Ρουμανία. Και δεν είναι θέμα υπεροψίας. Η πραγματικότητα είναι. Σε παρακμή ήταν η Ρουμανία τόσα χρόνια. Δεν έκανε τίποτα φοβερό. Ούτε έχει πια τις φίρμες του παρελθόντος.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουμε εξασφαλισμένη την πρόκριση σώνει και καλά. Θα πρέπει να παλέψουμε. Κι εδώ είναι το μυστικό. Αν γυαλίζει το μάτι των διεθνών μας, τότε θα την πάρουμε την πρόκριση. Είτε από αυτό το ματς, είτε και στην ρεβάνς.
Εκεί θα παιχτεί
Να μπούνε μέσα και να τρώνε σίδερα. Εκεί θα παιχτεί η πρόκριση. Ποιος θα το πιστέψει περισσότερο. Ποιος δεν θα φοβηθεί.
Του χεριού της
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι η εθνική μας θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την Βραζιλία. Να αποδείξει, δηλαδή, μέσα στο γήπεδο ότι είναι του χεριού της η Ρουμανία.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: