Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Θέλουν…γερμανικό το «Ολντ Τράφορντ»!

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να κάνουν αλλαγές στο γήπεδο του «Ολντ Τράφορντ». Οδηγός τα γήπεδα της Γερμανίας.

Θέλουν…γερμανικό το «Ολντ Τράφορντ»
Γήπεδο σαν των γερμανικών ομάδων θέλουν να κάνουν το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι φίλαθλοί της, όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent.

Το Manchester United Supporters Trust (MUST), προσπαθεί να βρει τρόπους έτσι ώστε να πάρει μετοχές από την ομάδα και να χρηματοδοτήσει την αλλαγή του γηπέδου.

Η αλλαγή αυτή θα είναι στην εξέδρα, καθώς θέλουν να δημιουργήσουν θέσεις με πτυσσόμενα καθίσματα έτσι ώστε οι οπαδοί να μπορούν να είναι και όρθιοι ,ενώ σε ματς όπως του Champions League να κάθονται.

«Υπάρχουν δυνατότητες για τους οπαδούς που επιθυμούν να επενδύσουν σε μετοχές του συλλόγου, με τα κεφάλαια να καταλήγουν σε συγκεκριμένους σκοπούς, όπως η δημιουργία εξέδρας όρθιων και η επέκταση του γηπέδου. Θα ήταν μια σημαντική απόδειξη της αξίας που θα προέρχεται από την επένδυση των φιλάθλων και την συμμετοχή τους στην ιδιοκτησία του συλλόγου τους», είπε ο διευθυντής της MUST. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: