Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ντέβιτς: «Η Γαλλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Ο Μάρκο Ντέβιτς, περιμένει με ανυπομονησία την αναμέτρηση με τους Γάλλους και πιστεύει πως η ομάδα του έχει δύσκολο έργο, καθώς το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Ντέβιτς: «Η Γαλλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»
Ο επιθετικός της εθνικής Ουκρανίας, τον οποίο θυμόμαστε από τις φετινές αναμετρήσεις του Π.Α.Ο.Κ. με την Μέταλιστ για τα προκριματικά του Champions League, προειδοποίησε τους συμπαίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν την εθνική Γαλλίας στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές πρέπει να παραδεχτούμε πως το φαβορί είναι η Γαλλία», δήλωσε ο Ουκρανός επιθετικός σε μια προσπάθεια να μεταφέρει το άγχος του φαβορί στους «τρικολόρ» και πρόσθεσε :

«Έχουν παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν θα βαδίσουμε στο άγνωστο, ξέρουμε πολύ καλά ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σίγουρα έχουμε κακές αναμνήσεις από την ήττα στο μεταξύ μας παιχνίδι για την τελική φάση του Euro 2012. Όμως αυτή τη φορά παίζεται η πρόκριση στο Μουντιάλ και το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να καταφέρουμε να προκριθούμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: