Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Δαγκώνει» ο Τσόρι!!

Έλαμψε με την απόδοσή του ο Τσόρι Ντομίνγκες στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων του συλλόγου!

«Δαγκώνει» ο Τσόρι!
Οι πολλές απουσίες λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων οδήγησαν τον Μίτσελ στη σκέψη αντί προπόνησης στου Ρέντη οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να αναμετρηθούν με τους «μικρούς» του «θρύλου».

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, ακολουθεί και τριήμερο ρεπό ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι… μεγάλοι –όπως ήταν αναμενόμενο- επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0, σε ένα ματς που ξεχώρισε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» σημείωσε δύο γκολ, παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα στους πιτσιρικάδες, ενώ ένα ακόμη σημείωσε ο Σέποβιτς.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μασάντο, Τόρες και Ιμπαγάσα, ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος πρόσφατα προστέθηκε στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μέγιερι (Χουτεσιώτης), Τόρες, Παπάζογλου, Αβραάμ, Βατουσιάδης, Ντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες και Σέποβιτς.

Για τους Νέους ξεκίνησαν οι Γιαννιώτης, Τούφας, Μπουγιούκος, Μακροστέργιος, Βολονάκης, Λάτσι, Βουτσιώτης, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας, Πασαλίδης, Ψυχογιός και στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Ηλιάδης, Σάλιακας, Μαργαρίτης, Χαλκιάς, Νασιακόπουλος, Ρεντζής, Ιγνατίδης, Σιώπης, Παπασάββας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: