Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Φουλ προπόνηση και… άδεια!

Στα… κόκκινα δούλεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Χουμπ Στέφενς να τους «επιβραβεύει» με διήμερο ρεπό για το σαββατοκύριακο.



Οι διεθνείς λείπουν στον ΠΑΟΚ λόγω των υποχρεώσεων που έχουν για τους αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως ο Χουμπ Στέφενς βρίσκει τρόπο για να «γεμίσει» το πρόγραμμα των παικτών που βρίσκονται στη διάθεσή του.

Μετά τις δύο διπλές προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης ο Ολλανδός τεχνικός έφτιαξε ένα πρόγραμμα μεγάλης έντασης στον «Δικέφαλο του Βορρά», στο οποίοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα… κόκκινα με ασκήσεις που προέβλεπαν: ένας εναντίον ενός σε 45 δευτερόλεπτα σε άμυνα και επίθεση, συνεχόμενα σουτ από 3 σημεία έξω από την περιοχή και τελείωμα με κεφαλιά ψαράκι.

Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα των «ασπρόμαυρων», όμως ο 60χρονος προπονητής τους έδωσε διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας για να ανακτήσουν δυνάμεις.

Επίσης, τη Δευτέρα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά ο Βίτορ (που ολοκληρώνει την αποθεραπεία του στη Λισαβόνα) και ο Στοχ (μόνο σήμερα έχει υποχρεώσεις με την Σλοβακία).

Την Τετάρτη θα επιστρέψουν οι υπόλοιποι διεθνείς και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: