Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Κάντε υπομονή, προχωράει»

Σε καλό δρόμο είναι οι επαφές των διοικούντων τον Πανιώνιο με επενδυτή, όπως μετέφεραν στους παίκτες, μετά την αντίδραση τους για τις οφειλές του συλλόγου προς αυτούς.

«Κάντε υπομονή, προχωράει»
Οι ποδοσφαιριστές, όπως έχει γίνει γνωστό, διαμήνυσαν μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης(13/11) στον Νίκο Παντελή πως αν δεν πάρουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται μέχρι την Παρασκευή(15/11), δηλαδή σήμερα θα σταματήσουν να προπονούνται. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «κυανέρυθρων» είναι εκτός έδρας στις 25 Νοεμβρίου κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση, αλλά ζήτησε για άλλη μια φορά υπομονή από τους παίκτες, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σύντομα. «Προχωράει το θέμα των επενδυτών και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τελειώσει θετικά», ήταν το σχετικό μήνυμα.

Υπομονή βέβαια κάνει και ο κόσμος της ομάδας, περιμένοντας να δει κάποια εξέλιξη και όχι το συνηθισμένο έργο. Για να υπάρξει κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να ενημερωθούν οι μέτοχοι του συλλόγου και να περάσει από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: