Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κουτσιανικούλης: «Σημασία έχει η νίκη»

Χαρούμενος για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη της περασμένης αγωνιστικής, αλλά περισσότερο για την "παρθενική" νίκη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Κουτσιανικούλης: «Σημασία έχει η νίκη»
Στο πρώτο "τρίποντο" του ΟΦΗ στη φετινή Superleague το οποίο ήρθε στο ματς με τον Άρη στάθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κατά τη βράβευση του με αφορμή την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη της δέκατης αγωνιστικής. «Το σημαντικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι επιτέλους πήραμε την πρώτη μας νίκη», τόνισε.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που πήρε πήρε ποσοστό 77,88% στη σχετική ψηφοφορία, δήλωσε: «Το σημαντικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι επιτέλους πήραμε την πρώτη μας νίκη, που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Είμαι και εγώ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη και ξέρουμε όλοι μας τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα, με πρώτο αυτό του Σαββάτου στο οποίο έχουμε όλοι το μυαλό μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Αναφερόμενος στο σαββατιάτικο(9/11, 17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τόνισε: «Εμείς προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να είμαστε 100% προετοιμασμένοι, ώστε να πάρουμε και στα Γιάννενα θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή και για να πάρω αυτό το βραβείο, είναι αυτός που ψήφισε και όλο αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Σίγουρα έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς, εμείς αργήσαμε να του φέρουμε την πρώτη νίκη και ελπίζω στη συνέχεια να του δίνουμε χαρές».

Ο Κουτσιανικούλης παρέλαβε το βραβείο από τον Αντώνη Αραβιακη που επιλέχθηκε μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ των 2.960 κατόχων διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: