Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

«Έπεσε» ηρωικά ο Απόλλων!!

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση στο «Ολίμπικο», ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε, 2-1, από τη Λάτσιο και οι πιθανότητες πρόκρισης μειώνονται σημαντικά έπειτα και από τη νίκη της Τράμπζονσπορ επί της Λέγκια.

«Έπεσε» ηρωικά ο Απόλλων (video)
Με άδεια χέρια έφυγε από το «Ολίμπικο» ο Απόλλων Λεμεσού. Οι Κύπριοι πραγματοποίησαν και εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Λάτσιο όμως ηττήθηκαν με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «λατσιάλοι» με τα δύο τέρματα του Φλοκάρι στο 14ο και στο 37ο λεπτό έδειχναν πως θα πάρουν εύκολα τη νίκη, όμως η αντίδραση δεν άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους. Ο Φώτης Παπουλής μείωσε στο 39ο λεπτό και από εκεί και πέρα ο Απόλλων πήρε τον έλεγχο όμως δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



LAZIO VS. APOLLON  2 - 1 από dule-kaltz1966

Η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τον κυπριακό σύλλογο έπειτα και από την εκτός έδρας νίκη της Τράμπζονσπορ με σκορ 1-0 απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Τούρκοι, όπως και οι Πολωνοί, ήταν ακίνδυνοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως το αυτογκόλ του Ζούνιο στο 71’ και το τέρμα του Ολκάν Αντίν στο 79ο λεπτό τους χάρισαν τη νίκη και τους έφεραν αγκαλιά με την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λέγκια Βαρσοβίας – Τράμπζονσπορ 0-2 (71’ Ζούνιορ, 79’ Αντίν)

Λάτσιο – Απόλλων Λεμεσού 2-1
(14’, 37’ Φλοκάρι – 39’ Παπουλής)

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου:
1. Τράμπζονσπορ 10
2. Λάτσιο 8
3. Απόλλων Λεμεσού 4
4. Λέγκια Βαρσοβίας 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Πέμπτη 28/11

Τράμπζονσπορ – Απόλλων Λεμεσού
Λέγκια Βαρσοβίας - Λάτσιο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: