Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Τζόκοβιτς πέρασε, οι άλλοι «σφαγή»!!

Στους «4» των τελικών της ATP πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε του Ντελ Πότρο και άφησε τον Αργεντινό να «σφαχτεί» με τον Ρότζερ Φέντερερ για το άλλο εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Τζόκοβιτς πέρασε, οι άλλοι «σφαγή»!
Τη 19η σερί νίκη του πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-3) του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Έτσι, ο Νόλε πέρασε στα ημιτελικά των ATP World Tour Finals και δείχνει πανέτοιμος να κάνει το repeat.

Ο Σέρβος πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, στη συνέχεια ο Αργεντινός του «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο, αλλά στο τρίτο σετ έκανε το «χρυσό» μπρέικ μετά από πέντε ευκαιρίες και έκλεισε άνετα το παιχνίδι ύστερα από σχεδόν δύο ώρες.

Και μπορεί το νούμερο δύο στον κόσμο να πέρασε στην τετράδα –όπως ήδη έχει κάνει και ο Ναδάλ- αλλά το Σάββατο αναμένεται να πέσουν «κορμιά» στην αναμέτρηση του Φέντερερ με τον Ντελ Πότρο. Εκεί, όπου ο νικητής θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο από το Β’ γκρουπ και θα συνεχίσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αγώνες Φερέρ-Βαβρίνκα (16:00) και Ναδάλ-Μπέρντιχ (22:00) με τους τρεις πλην του Ράφα να έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: