Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Μπενζεμά έγινε… Εζίλ!

Δουλειά του είναι να σκοράρει, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά – ελέω της εκτελεστικής δεινότητας του Κριστιάνο Ρονάλντο – έχει περιοριστεί σε ρόλο «πασέρ» και αυτό είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπενζεμά έγινε… Εζίλ
Μεγάλη κουβέντα υπήρξε το καλοκαίρι με την αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ για τον παίκτη που θα αναλάβει να τροφοδοτεί τους επιθετικούς της ομάδας.

Αυτό τον ρόλο ακριβώς φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει γίνει ο κορυφαίος φορ-«πασέρ» στην Ευρώπη.

Ο Γάλλος στράικερ μετράει τις περισσότερες τελικές πάσες φέτος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφού μέχρι στιγμής έχει επτά στο ενεργητικό του. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν – πρώην συμπαίκτης του στη «βασίλισσα» - με τέσσερις ασίστ με τη φανέλα της Νάπολι.

Επίσης, τέσσερις έχει και ο Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ και από τρεις ο Ιμπραΐμοβιτς της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεγρέδο της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προσφορά του Μπενζεμά είναι μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έσκυψε το κεφάλι από την δριμεία κριτική που του ασκήθηκε από μέρος της κερκίδας και συνεχίζει να δουλεύει υπέρ των «μερένχες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: