Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Σέζνι: «Η τέλεια βδομάδα με νίκη στο Μάντσεστερ»

Την πίστη του πως θα είναι η τέλεια βδομάδα αν η Άρσεναλ νικήσει και μέσα στο «Old Trafford» εξέφρασε ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Σέζνι: «Η τέλεια βδομάδα με νίκη στο Μάντσεστερ»
Για το επερχόμενο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Βόιτσεχ Σέζνι έδειξε την αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» λέγοντας: «Ανυπομονούμε για τη Κυριακή και θα προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε ώστε να κάνουμε αυτήν την εβδομάδα τέλεια για μας».

Αυτή η βδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά για την Άρσεναλ με τη νίκη εναντίον της Λίβερπουλ με 2-0 που την απέσπασε 5 βαθμούς από τους διώκτες της στην Premier League και συνεχίστηκε με τη νίκη με 1-0 στην Βεστφαλία εναντίον της Ντόρτμουντ κι ελπίζουν να κλείσει με νίκη στο «Old Trafford».

Στη συνέχεια ο Πολωνός πορτιέρο των «κανονιέρηδων» προσέθεσε: «Έχουμε κάνει δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ με δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η νίκη μας απέναντί στην Μπορούσια έγινε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης»

Κλείνοντας ο Σέζνι δήλωσε: « Θα ήταν φανταστικό να κερδίζαμε εννέα βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια, όταν μάλιστα ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε από εμάς να το πετύχουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη στιγμή για μας για να πάμε στο «Old Trafford». Είμαστε σίγουροι για του εαυτούς μας και διασκεδάζουμε πάρα πολύ με τον τρόπο που παίζουμε, κι έτσι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: