Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Φόρεσε... τα καλά της η Αρμάνι!!

Με το... καλό της κουστούμι κατέβηκε στην Γερμανία η Αρμάνι! Οι Ιταλοί επικράτησαν της Μπάμπεργκ 76-62 και διπλασίασαν τις νίκες τους στην Ευρωλίγκα.

Φόρεσε... τα καλά της η Αρμάνι!
Πολύ σημαντική και μάλιστα εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Αρμάνι Μιλάνο! Οι Ιταλοί πανηγύρισαν το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα τους στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Μπάμπεργκ με 76-62.

Οι νικητές βρίσκονται πλέον στο 2-2 (όπως και οι σημερινοί ηττημένοι) στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης και την επόμενη αγωνιστική υποδεχόμενοι το αδύναμο Στρασβούργο έχουν την ευκαιρία να μπουν γερά στο κόλπο.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Τζεντίλε με 18 πόντους, 13 είχε ο Σάμουελς, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Μέλι και Τζέρελς. Σχεδόν... μόνος πάλευε ο Ράιτ από την άλλη πλευρά.

Το ματς

Η Αρμάνι ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε νωρίς 6-1. Η απάντηση της Μπάμπεργκ ήταν άμεση και ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς με 10-0, πέρασε μπροστά με 12-6! Στο υπόλοιπο της πρώτης περιόδου, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τους Ιταλούς να βρίσκονται οριακά σε θέση οδηγού στο φινάλε της με 20-18.

Ο Τζεντίλε ήταν εντυπωσιακός και ουσιαστικά μαζί με τον Τζέρελς οδηγούσαν στο σκοράρισμα την ομάδα τους, που ξέφυγε στο 15’ με επτά πόντους, 32-25. Η διαφορά παρέμενε σε αυτά τα επίπεδα, με τους Γερμανούς να μην μπορούν να επιστρέψουν άμεσα και σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τους τελευταίους τέσσερις πόντους του πρώτου μέρους και πήγαν στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά, 43-33!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η διαφορά ανέβηκε στο +12 για πρώτη φορά (47-35), αλλά η Μπάμπεργκ κατάφερε να την ροκανίσει και στο 25’ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με επτά (51-44). Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μπόρεσαν στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στους Ιταλούς με το 46-51.

Οι Γερμανοί έφτασαν νωρίς-νωρίς σε απόσταση αναπνοής (56-54) και το παιχνίδι έγινε ξανά ντέρμπι. Προς στιγμήν, όμως! Διότι η Αρμάνι πάτησε ξανά... γκαζί και με σερί 7-0, πήρε διαφορά ασφαλείας 9 πόντων (63-54). Οι γηπεδούχοι ήταν... εκνευριστικά άστοχοι, δεν μπορούσαν να επιστρέψουν και οι φιλοξενούμενοι ξέφευγαν κι άλλο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το τελικό 76-62!

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 33-43, 46-51, 62-76
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: