Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς, κρίνεσαι στο ντέρμπι!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την ισοπαλία πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι, λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα, το πήρε το «Χ» που ήθελε και είναι ουσιαστικά στον επόμενο γύρο από την 4η κιόλας αγωνιστική. Πώς να την χάσει την πρόκριση από εδώ και πέρα; Μια χαρά, δηλαδή.
Δεν κινδύνεψε, με εξαίρεση μια φάση, θα μπορούσε να σκοράρει με τον Στοχ κι έτσι πάει τώρα ο δικέφαλος φουλ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Κρίνεται η διαχείριση
Και τώρα, βέβαια, θα κριθεί και η διαχείριση που έχει κάνει ο Στέφενς αυτό το τελευταίο διάστημα. Αν, δηλαδή, θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να καλύψει το διπλό χάντικαπ του ταξιδιού και του αγώνα της Πέμπτης, ενώ ο Ολυμπιακός έχει δώσει ματς την Τρίτη. Κι εντός έδρας, μάλιστα.
Κοντρόλαρε
Από την στιγμή, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ πήγαινε από την αρχή για το «Χ», το έργο του ήταν αρκετά εύκολο. Με την έννοια ότι η Μακάμπι δεν είναι σε καμία σούπερ κατάσταση. Κοντρόλαρε τον ρυθμό ο δικέφαλος και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Καμία σχέση, δηλαδή, με ό,τι έγινε στην Τούμπα την 3η αγωνιστική του γιουρόπα.
Δεν ρίσκαρε
Ο ΠΑΟΚ δεν ρίσκαρε. Ο Λόρενς, όμως, που θα μπορούσε ίσως να δώσει καμία ανάσα π.χ. στον Λάζαρ σε αυτό το όχι και τόσο απαιτητικό παιχνίδι, ήταν εκτός αποστολής. Όπως και ο Νέτσιντ που κι αυτός θα μπορούσε να πάρει χρόνο. Ο Βούκιτς από την άλλη πλευρά έμεινε στον πάγκο. Δεν μπήκε αλλαγή για κάνα εικοσάλεπτο έστω.
Ποντάρει
Ουσιαστικά, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πάει με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες μέχρι τώρα. Ποντάρει σε 14-16 ποδοσφαιριστές και μ’ αυτούς πορεύεται. Άντε να γίνει κανένα ροτέισον στους ακραίους μπακ, είτε όταν κάποιος τραυματιστεί ή συμπληρώσει κάρτες.
Επιλογές
Βέβαια, ο Στέφενς ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα του και κάνει ανάλογα τις επιλογές του, ειδικά σ’ αυτό το διάστημα με τα μαζεμένα κρίσιμα ματς.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: