Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τζιόλης: «Δεν σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αρνήθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ σκέφτονταν το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε στο Ισραήλ όπως έπρεπε.

Τζιόλης: «Δεν σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό»
Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από το Ισραήλ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά όπως είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, η ομάδα του δεν έπαιξε βάσει των δυνατοτήτων της απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

«Θα έπρεπε να κερδίσουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση από τώρα. Δεν είχαμε ιδιαίτερο νεύρο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είναι όμως θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία και είμαστε κοντά στην πρόκριση. Θέλαμε να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν, να μην δεχθούμε εύκολα γκολ. Ήμασταν διστακτικοί, δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν δημιουργήσαμε αυτό που έπρεπε» τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος για το αν σκέφτονταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το προσεχές ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», απάντησε: «Δεν νομίζω ότι το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για κάποιον λόγο συμβαίνει να μην πιάσει καλή απόδοση η ομάδα. Για τον επόμενο αγώνα στην Αστάνα, οι συνθήκες θα είναι δύσκολες, αλλά έχουμε συνηθίσει και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε να παίξουμε καλά, με τον πρωτοπόρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».



Σκόνδρας: «Σημαντικός ο βαθμός»

Σημαντικός είναι ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας μετά το παιχνίδι.

«Ήταν ένα βαθμός αρκετά σημαντικός. Νομίζω ότι εάν είμαστε σοβαροί στα δύο επόμενα ματς τότε θα καταλήξουμε στην κορυφή του ομίλου», τόνισε ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά και συνέχισε:

«Είναι νωρίς ακόμα και στο τέλος θα φανεί. Είμαστε σε καλό δρόμο, μπήκαμε καλά, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και πιστεύω ότι εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: