Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Επιστρέφει ο Τζόνσον!!

Μετά την απουσία του στην ήττα με την Άρσεναλ ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ Γκλεν Τζόνσον επιστρέφει σύμφωνα με δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς.

Επιστρέφει ο Τζόνσον
Μια επιπλέον επιλογή έχει ο Μπρένταν Ρότζερς για το σαββατιάτικο αγώνα της Λίβερπουλ, μιας και ο Γκλεν Τζόνσον ξεπέρασε τη φλεγμονή στο σαγόνι, η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο, και τέθηκε πλέον στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα είναι διαθέσιμος εναντίον της Φούλαμ αυτό το Σάββατο, αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή του.

«Ο Γκλεν θα είναι έτοιμος. Είναι καλά, προπονήθηκε αυτή τη βδομάδα. Ήταν ένα μικροπρόβλημα από αυτά που συμβαίνουν», δήλωσε ο προπονητής των «ρεντς».

«Αν το είχε πάθει μια μέρα νωρίτερα, ίσως και να μας είχε βοηθήσει και με την Άρσεναλ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι καλά και στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα έδειχνε μια χαρά», προσέθεσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Επιπλέον το γεγονός ότι γυρίζει στους αγώνες με τη Λίβερπουλ, τον θέτει στη διάθεση και του Ρόι Χότζον για τους αγώνες της εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία και τη Χιλή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: