Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ισοπαλία και… ανοικτοί λογαριασμοί!

Σεβίλλη και Σλόβαν Λίμπερετς ήρθαν ισόπαλες 1-1 για τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι οι δύο θέσεις στους «32» παραμένουν «ανοικτές». Ισόπαλο χωρίς τέρματα το άλλο ματς Εστορίλ-Φράιμπουργκ.

Ισοπαλία και… ανοικτοί λογαριασμοί
Την ευκαιρία να προκριθεί από σήμερα (7/11) στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έχασε η Σεβίλλη, που δεν κατάφερε να νικήσει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Σλόβαν Λίμπερετς. Η ομάδα της Ανδαλουσίας που έφτασε πλέον τους 8 βαθμούς, είχε καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά η Σλόβαν που αμυνόταν μαζικά, ευτύχισε να πετύχει γκολ στη μία και μόνο σοβαρή ευκαιρία που δημιούργησε.

Αρχικά, ο Περότι στο 29΄ έβαλε μπροστά την Σεβίλλη, που δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 71΄ από τον Παβέλκα. Η Λίμπερετς έκανε έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης, αφού έφτασε στους έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 3η στη βαθμολογία Φράιμπουργκ.

Στο άλλο ματς του ομίλου στην Πορτογαλία, Εστορίλ και Φράιμπουργκ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία μόνο για τις δύο αποβολές παικτών της γερμανικής ομάδας στο 88ο και 89ο λεπτό. Πάντως μαθηματικά και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αν και για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να φέρουν τα…πάνω-κάτω.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου:

Σεβίλλη- Σλόβαν Λίμπερετς 1-1 (29΄ Περότι/71΄ Παβέλκα)
Εστορίλ-Φράιμπουργκ 0-0

Η βαθμολογία

Σεβίλλη 8 6-3
Σλόβαν Λίμπερετς 6 6-5
Φράιμπουργκ 3 3-5
Εστορίλ 2 3-5

Επόμενη αγωνιστική (28/11)

Σεβίλλη-Εστορίλ
Σλόβαν Λίμπερετς-Φράιμπουργκ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: