Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Άλλο ένα βήμα για την «Αγια-Σοφιά»

Στην αγορά της έκτασης που θα δημιουργηθεί το πάρκινγκ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ προχωρά η εταιρεία που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Άλλο ένα βήμα για την «Αγια-Σοφιά»
Καλές οι μακέτες και τα εντυπωσιακά τρισδιάστατα σχέδια, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν μένουν σε αυτά και εργάζονται εντατικά για την υλοποίηση του οράματος κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η αγορά της έκτασης, όπου θα δημιουργηθεί το πάρκινγκ του γηπέδου, περίπου 1.000 θέσεων, το οποίο τις ημέρες που δεν θα αγωνίζεται η «Ένωση» θα χρησιμοποιείται από τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πάρκινγκ βάσει σχεδίου θα βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο και στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών, που θα υπογειοποιηθούν. Η διαδικασία για την αγορά που αφορά το χώρο που βρίσκεται το εργοστάσιο Μπριτάνια και το διπλανό οικόπεδο που «βλέπει» στο δρόμο έχει προχωρήσει, καθώς η «Δικέφαλος 1924» έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο για τους τίτλους ιδιοκτησίας και ουσιαστικά απομένουν κάποιες τοπογραφικές διαδικασίες για να υπογραφούν τα συμβόλαια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: