Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μέσα ο Θανόπουλος, μάλλον και ο Νοτιάς!!

Την επιθυμία του να συμμετάσχει στο πρότζεκ για το γήπεδο της ΑΕΚ, εξέφρασε ο πρώην μέτοχος, Νάσος Θανόπουλος σε επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Θετικός και ο Νίκος Νοτιάς.

Μέσα ο Θανόπουλος, μάλλον και ο Νοτιάς
Η συγκινητική και συνάμα συγκλονιστική παρουσίαση του πλάνου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του, φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.

Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στο «Ίδρυμα Ωνάση», αλλά και όσοι παρακολούθησαν τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, έμειναν με το στόμα ανοιχτό και η προσμονή για την επιστροφή της Ένωσης στα «άγια χώματα» έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

Για την υλοποίηση του πρότζεκτ, βέβαια, θα χρειαστούν κάποια εκατομμύρια (65 για την ακρίβεια) και ήδη η ανταπόκριση που υπάρχει είναι μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς, που έχουν δεσμευτεί να συνδράμουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Ο τρίτος από τη μετοχική σύνθεση του 2004, που αναμένεται να κάνει κάτι ανάλογο, είναι ο Νάσος Θανόπουλος. Ο πρώην μέτοχος επικοινώνησε την Πέμπτη (07/11) με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και του εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στο πρότζεκτ.

Τον ίδιο δρόμο πιθανότατα θα ακολουθήσει και ο Νίκος Νοτιάς. Ο πρώην μεγαλομέτοχος, συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και φαίνεται ότι «ψήνεται» με το εγχείρημα, αφού δεν έκρυψε το πόσο εντυπωσιάστηκε από όσα είδε στην παρουσίαση. Δεν δεσμεύτηκε για τίποτε, αφού οι δύο άνδρες αναμένεται να τα ξαναπούν το προσεχές διάστημα, ωστόσο, όλα συνηγορούν στο ότι και αυτός θα βάλει το δικό του λιθαράκι για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: