Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Stan the man!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Νταβίντ Φερέρ πέτυχε ο Στανίσλας Βαβρίνκα και περιμένει τον Ναδάλ να κάνει το... καθήκον του για να περάσει στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals.

Stan the man
Το δικό του το χρέος το έκανε και με το παραπάνω! Ο Στανίσλας Βαβρίνκα δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στα σετ από τον... αδιάφορο Νταβίντ Φερέρ, έκανε την μεγάλη ανατροπή με 2-1 (6-7, 6-5, 6-1), ύστερα από 2 ώρες και 21 λεπτά και έμεινε ζωντανός!

Ο «Σταν» πλέον έφτασε τις δύο νίκες στην φάση των ομίλων και για να περάσει στην τετράδα των τελικών της ATP χρειάζεται την βοήθεια του Ναδάλ! Το βράδυ (22:00), ο Ράφα αντιμετωπίζει τον Μπέρντιχ στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στο Α’ γκρουπ και ο Βαβρίνκα θέλει νίκη του Ισπανού για να προκριθεί ως δεύτερος, στην παρθενική του εμφάνιση στο ATP World Tour Finals.

Σε διαφορετική περίπτωση, νίκης δηλαδή του Μπέρντιχ, τότε αυτός θα περάσει μαζί με τον Ναδάλ. Πάντως ο «βασιλιάς στο χώμα» θέλει τουλάχιστον ένα σετ στο βραδινό παιχνίδι του για να εξασφαλίσει την πρωτιά και να μην πέσει πάνω στον Τζόκοβιτς στους «4».

Α’ γκρουπ

1. Ναδάλ 2-0 (4-0)
2. Βαβρίνκα 2-1 (4-4)
3. Μπέρντιχ 1-1 (3-2)
4. Φερέρ 0-3 (1-6) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: