Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Καμαρά: «Θα ανταποδώσω στο επόμενο ματς»

Σπίτι του χαρακτήρισε το Αγρίνιο ο Ανρί Καμαρά και τόνισε πως θα ανταποδώσει στον κόσμο του Παναιτωλικού με την απόδοση του στο επόμενο ματς για την ανάδειξη του ως κορυφαίου σε αυτό με τον Ατρόμητο.

Καμαρά: «Θα ανταποδώσω στο επόμενο ματς»
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ψηφίστηκε από τον κόσμο του Παναιτωλικού πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αφού τον ευχαρίστησε, τόνισε: «Ελπίζω να το ανταποδώσω με την απόδοσή μου και στο επόμενο ματς».

Η ομάδα του Αγρινίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Λεβαδειακό την Κυριακή(10/11, 17:15) και ο Καμαρά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Έχει μεγάλη σημασία που με επέλεξε ο κόσμος της ομάδας μας και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Ελπίζω να το ανταποδώσω με την απόδοσή μου και στο επόμενο ματς. Επιθυμία μου είναι να κάνω χαρούμενους όλους τους φίλους του Παναιτωλικού».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πλέον… αγρινιώτης με την παρουσία του για τρίτο χρόνο στον Παναιτωλικό, απάντησε: «Είναι το σπίτι μου. Αυτό τα λέει όλα».

Επιπλέον, μίλησε και ο ιδιοκτήτης της ΚΤΕΟ AUTOVISION Αγρινίου, Γιώργος Σωτηρόπουλος, καθώς στα γραφεία της εταιρείας έγινε η απονομή του βραβείου.

«Εδώ και τέσσερα χρόνια στηρίζουμε το έργο του Παναιτωλικού, επειδή προάγει τον υγιή αθλητισμό. Με χαρά παρακολουθούμε την φετινή πορεία της ομάδας μας και το γεγονός ότι έχει κερδίσει πέντε βαθμούς από τους τρεις πρωτοπόρους δείχνει να εδραιώνεται στη Super League. Το οφείλουμε στη διοίκηση, στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Είναι μεγάλη χαρά που βραβεύουμε σήμερα τον Ανρί Καμαρά για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το προσωπικό γκολ που πέτυχε. Ο Καμαρά πέρα από σωστός και καταξιωμένος επαγγελματίας, έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Που σέβεται το άθλημα, την ομάδα, τους φιλάθλους και τέλος εμάς τους χορηγούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: