Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Ήμασταν μια ταχύτητα πίσω…»

Πεδουλάκης: «Ήμασταν μια ταχύτητα πίσω…»Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Αργύρης Πεδουλάκης επισημαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μια ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους του…

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ήμασταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους μας. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση και αυτό φάνηκε. Ο Κάρι ουσιαστικά ήταν έξω, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Με το χαμηλό σχήμα βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος παλέψαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Λοκοοτίβ κέρδισε δίκαια. Μπορεί να ήταν τυχερή στο τέλος αλλά δίκαια κέρδισε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο Αργύρης Πεδουλάδης συνέχισε την ανάλυση του αγώνα:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε νευρικότητα. Έχουμε κάνει σερί ταξίδια και έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ήμασταν αρκετά άστοχοι και χάσαμε σημαντικά ριμπάουντ. Μπορώ να πω ότι μείναμε από βενζίνη και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη μόνο με τα ψυχικά μας αποθέματα».

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

-για τους οπαδούς
«Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης για τη στήριξη. Θέλαμε να φύγουν από το γήπεδο ευχαριστημένοι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

-για το αντιαθλητικό φάουλ του Λάσμε:

«Πρέπει να το δούμε ομαδικά και να μην επικεντρωθούμε σε ένα πρόσωπο. Τραβήξαμε τον Στεφάν εκτός αγώνα για να ηρεμήσει. Δεν πρέπει να στεκόμαστε όμως σε ένα άτομο».

-για τον Παναθηναϊκό και τη δουλειά που έχει μπροστά του…
«Δεν έχουμε ρυθμό, αυτή είναι η αλήθεια. Μέσα από τα παιχνίδια και την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Παράλληλα, υπάρχει και καταπόνηση στα παιδιά. Συνεχίζουμε… Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει μέσα από αυτά να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε μπροστά μας πολλά σημαντικά ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: