Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Έχει να πει πολλά ο Στέφενς!!

Διεξοδική κουβέντα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προανήγγειλε ο Χουμπ Στέφενς, που έμεινε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Έχει να πει πολλά ο Στέφενς
Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ. Μπορεί ο «δικέφαλος» να έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League, ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου παρότρυνε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τους ποδοσφαιριστές για τα πολλά λάθη που έκαναν, ενώ κλείνοντας, προανήγγειλε αναλυτική κουβέντα μαζί τους, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς:

Για τον αγώνα: «Η ισοπαλία ενδεχομένως να είναι καλή. Όταν δεν κερδίζεις το καλύτερο είναι να μη χάνεις. Ωστόσο μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι σήμερα»

Για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας».

Για το πώς εξηγεί την εμφάνιση: «Είναι πάρα πολλά για να τα πω τώρα».

Για τα πάρα πολλά λάθη: «Πρέπει να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές που λέτε ότι έκαναν πολλά λάθη, για να σας απαντήσουν το γιατί».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να δω την εικόνα. Η Σαχτερ έχασε. Η Μακάμπι δεν μπορεί να μας φτάσει. Θα ήθελα πάντως να έχουμε τελειώσει από σήμερα την πρόκριση».

Για το τι προλαβαίνει να κάνει για να μην παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ το ίδιο πρόσωπο με τον Ολυμπιακό: «Έχω πολλά να κάνω, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό που δείξαμε σίγουρα δεν είναι αρκετό. Το καλύτερο είναι να μην πούμε πολλά για την Κυριακή, διότι προηγείται μία κουβέντα με τους παίκτες για όσα έγιναν σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: