Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δεν φοβάται η ΕΠΟ!

Ανακοίνωση αναφορικά με τον εισαγγελικό έλεγχο που έγινε στα γραφεία της εξέδωσε η ΕΠΟ, η οποία τονίζει πως δεν έχει να αποκρύψει τίποτα.

Δεν φοβάται η ΕΠΟ
Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ ξεκαθαρίζεται πως ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά από διαδικασίες που κίνησε η ίδια η ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα μέλη του ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις έρευνες που διενεργούνται από τις εισαγγελικές αρχές.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να έρθει ο κ. Σαρρής άμεσα σε επαφή με τις αρμόδιες κρατικές αρχές και να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ΕΠΟ επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο:

1.Αφενός να καταστεί ξεκάθαρο και σαφές σε όλους ότι η Ομοσπονδία και τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου δεν έχουν να αποκρύψουν το παραμικρό.

2.Αφετέρου να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση, από συγκεκριμένα κέντρα, με τη δημιουργία διαστρεβλωμένων εντυπώσεων για θέματα στα οποία η ίδια η Ομοσπονδία ήταν αυτή που προκάλεσε πρωτογενώς τις εισαγγελικές διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: