Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ετό: «Το πρώτο γκολ είναι του Ζοσέ»(video)

Τα εύσημα στον… Ζοσέ Μουρίνιο για το πρώτο γκολ της Τσέλσι στο ματς με τη Σάλκε απένειμε ο Σάμουελ Ετό.

Ετό: «Το πρώτο γκολ είναι του Ζοσέ»(video)
Ο Καμερουνέζος επιθετικός άνοιξε το σκορ στη νίκη με 3-0 επί των γερμανών για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, ύστερα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Τίμο Χίλντεμπραν.

Ωστόσο, ο Ετό που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πορτογαλο τεχνικό από την εποχή που ήταν και οι δύο στην Ίντερ, του «χρέωσε» το πρώτο τέρμα του χθεσινού ματς.

«Το πρώτο γκολ πιστώνεται στον Ζοσέ. Με παρότρυνε να πιέσω. Έκανα τα πρώτα δύο βήματα και κατάλαβα ότι θα είχε πρόβλημα να διώξει την μπάλα. Επιτάχυνα και έδιωξε την μπάλα πάνω στα πόδια μου. Ήμουν πολύ τυχερός που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το δεύτερο ήταν πραγματικά όμορφο. Η πάσα του Γουίλιαν, το κοντρόλ και το σουτ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το γκολ



Ο 32χρονος επιθετικός, μίλησε και για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στη διοργάνωση και πως κατέφερε να κάνει δυναμικό come back. «Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει τρελό. Κάποια παιχνίδια τα χάνεις, άλλα τα κερδίζεις. Το σημαντικό είναι να προσπαθείς πάντα. Ήμασταν κάτω του μετρίου σε απόδοση κόντρα στη Βασιλεία. Αυτά συμβαίνουν. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάς μπροστά και από τότε έχουμε πάρει τρεις νίκες σε τρία ματς»,κατέληξε.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: