Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αθανασιάδης: «Δεν το πιστέψαμε»

Την απογοήτευσή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, εξέφρασε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αθανασιάδης: «Δεν το πιστέψαμε»
Όταν ένας ποδοσφαιριστής λέει: «δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε», εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς την εικόνα της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πίστεψαν στους εαυτούς τους, αλλά και στη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, ώστε να σφραγίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την πίστη ότι η ομάδα του θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο, ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Αναλυτικά, ο διεθνής επιθετικός μίλησε:

Για τον αγώνα: "Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και δεν πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Κάναμε αβίαστα λάθη και δεν βρήκαμε τους χώρους για να σκοράρουμε. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε, δεν ήταν αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στα επόμενα ματς θα δείξουμε το πρόσωπό μας".

Αν η σκέψη τους ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Κανείς δεν είχε το μυαλό του στο ντέρμπι. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς θα είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για την πιθανότατη πρόκριση στον επόμενο γύρο: "Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο επόμενο ευρωπαϊκό. Είναι μία καλή χρονιά φέτος για τον ΠΑΟΚ για να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν κρίνει τόσα πολλά: "Αυτά τα ματς θα κρίνουν τον τίτλο. Μετράει η ψυχή και η θέληση. Να μην επηρεαστούμε από τίποτα και ελπίζω ότι θα πάρουμε κάτι θετικό σε αυτό το ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: