Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Άνετη η Ρεάλ!!

Δεν χρειάζεται (και δεν μπορεί) να βάζει πάντα τέσσερα και πέντε γκολ. Τα δύο ήταν αρκετά για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα, ούτως ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου.

Άνετη η Ρεάλ (video)
Αυτή την φορά δεν ήταν «πολυβόλο» η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» επικράτησε εύκολα 2-0 της Οσασούνα μέσα στο «Μπερναμπέου» και έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Μπενζεμά, ύστερα από ασίστ του Μόντριτς κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο διαιτητής είχε δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Χεσέ την οποία όμως πήρε πίσω, μετά από υπόδειξη του βοηθού!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως ο Κασίγιας ήταν «παρών», ενώ και ο Κριστιάνο προσπάθησε να χριστεί σκόρερ, δίχως να τα καταφέρει. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πορτογάλος έκανε ωραία την μπαλιά για τον Χεσέ κι ο τελευταίος έγραψε το 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, αφού στα εναπομείναντα λεπτά οι όποιες προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έβρισκαν στόχο.

Στο 0-0 έμειναν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ, Βαγεκάνο-Λεβάντε (βασικός ο Βύντρα), με τους επαναληπτικούς να κρίνουν οριστικά τις ομάδες που θα προκριθούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: