Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αφρικανική ενίσχυση στον ΟΦΗ!

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας των Σαλίμ Σισέ και Φαμπρίς Φοκόμπο βρίσκεται ο ΟΦΗ. Το προφίλ των δύο παικτών.

Αφρικανική ενίσχυση στον ΟΦΗ
Δύο ταλαντούχους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Οι Ηρακλειώτες είναι κοντά στον Σαλίμ Σισέ, τον 21χρονο φορ από τη Γουινέα, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Αρίζα Μακουκούλα, καθώς ο τελευταίος… αγνοείται και ακόμη κι αν επιστρέψει δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα. Ο Σισέ, που έχει τρεις συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική Ανδρών της χώρας του, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ακαδέμικα υπογράφοντας για πέντε χρόνια, αλλά έχει μείνει στη β’ ομάδα της Σπόρτινγκ με την οποία έχει φέτος 4 γκολ σε 8 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ πλησιάζει και στον 20χρονο Καμερουνέζο μεσοαμυντικό Φαμπρίς Φοκόμπο, που είχε δοκιμαστεί παλαιότερα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αναδείχθηκε από τη Σπόρτινγκ και έπαιξε πέρσι σε δύο ματς της πρώτης ομάδας. Με τη Σπόρτινγκ Β’ έχει φέτος 15 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: