Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Φόβοι Άλαρνταϊς για τη θέση του!

Ο Σαμ Άλαρνταϊς είναι απογοητευμένος από τη συντριβή με 6-0 της Γουέστ Χαμ από τη Μαν. Σίτι, δεν κατηγορεί όμως τους παίκτες του γι’ αυτή ενώ παραδέχεται ανοιχτά ότι η θέση του κινδυνεύει .

Φόβοι Άλαρνταϊς για τη θέση του
Η Μάντσεστερ Σίτι σάρωσε τη Γουέστ Χαμ με 6-0 στον ημιτελικό του League Cup και τα «σφυριά» μόνο με θαύμα θα πετύχουν κάτι καλύτερο στον επόμενο γύρο.

«Δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει να χάνει ως προπονητής, αυτό είναι σίγουρο. Δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι ίσως δε θα μου επιτραπεί να συνεχίσω», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Άλαρνταϊς παραδεχόμενος πως η θέση του κινδυνεύει.

Οι πολλές απουσίες είναι ο βασικός λόγος των κακών εμφανίσεων, σύμφωνα με τον Big Sam. «Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν πρέπει να χάσουμε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας και να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι προφανώς, αλλά αν δούμε τα σκορ της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της αυτή τη σεζόν και τι έχουν κάνει στην Τότεναμ, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Άρσεναλ , ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η νύχτα», είπε.

Κλείνοντας, σχολίασε τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των παικτών του και των ακριβοπληρωμένων της Μαν. Σίτι. «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες με τεράστια συμβόλαια», ανέφερε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: