Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Άρης θέλει, ο Γιαννιώττας όμως!!

Δύσκολα θα καταφέρει να αποκτήσει τον Γιαννιώτα ο Άρης, διότι ο πρώην παίκτης της ομάδας επιθυμεί να παραμείνει στη Φορτούνα. Προσπαθούν να βρουν λύση στο θέμα Μπουγαΐδη οι «κίτρινοι».

Ο Άρης θέλει, ο Γιαννιώττας όμως…
Παίκτη για τη δεξιά πτέρυγα ψάχνουν στον Άρη μετά και την αρνητική εξέλιξη στο θέμα Βλάχοδήμου, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά. Επιπλέον, ο Σαλόζι Ουντόζι που αγωνίζεται στα φτερά, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή, δεν πείθεται να επιστρέψει στην ομάδα.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Αποτελούσε πόθο επί εποχής Ηλιάδη, όμως το ίδιο ισχύει και για τη νυν διοίκηση. Παρότι, οι «κίτρινοι» δεν είναι στην καλύτερη οικονομική τους κατάσταση… το αντίθετο μάλλον, δεν «κολλάει» στα χρήματα η μεταγραφή. Ο παίκτης δεν έχει πιάσει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά θέλει να το προσπαθήσει και άλλο, καθώς θεωρεί πως θα ήταν αποτυχία το να φύγει τόσο σύντομα από το εξωτερικό.

Ο Γερμανός σύλλογος άλλαξε πρόσφατα προπονητή, ο οποίος θέλει πρώτα να δει σε αγωνιστική δράση τους παίκτες του και μετά θα κάνει τις εισηγήσεις του για το ποιοι θα αποχωρήσουν. Εφόσον, προτείνει ο Γκούντερ Κέστνερ να φύγει ο 20χρονος εξτρέμ τότε θα έχει πιθανότητες ο Άρης να τον πάρει, αλλά μέχρι πριν τα τέλη Ιανουαρίου δύσκολα να υπάρξουν νεώτερα.

Μπέρδεμα έχει προκύψει με το θέμα του Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Η απόκτηση του 20χρονου αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από τη Γρανάδα έχει ανακοινωθεί από τις 7 Ιανουαρίου, όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Γρανάδα Β’ και αποβλήθηκε. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης το έψαξε μέσω της ελληνικής και της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και έμαθε ότι η κόκκινη μεταφέρεται.

Ίσως, τελικά να τεθεί στη διάθεση του 46χρονου τεχνικού ο Μπουγαϊδης για την αναμέτρηση της Δευτέρας (13/1, 19:30) με την ομάδα της Μυτιλήνης. Θα προσπαθήσει ο Άρης με ένα τρικ να ξεπεράσει το πρόβλημα. Γίνονται προσπάθειες ώστε να δηλώσει η ισπανική ομάδα στο αυριανό (11/1) της παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή ο παίκτης, αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: