Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πάει για Κολοβέτσιο, βλέπει και Μόρα!!

Πολύ «ζεστά» για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου κινείται η ΑΕΚ, που εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα για το κέντρο της άμυνας. Σήμερα ξεκαθαρίζει του Μπρέσεβιτς.

Πάει για Κολοβέτσιο, βλέπει και Μόρα
Η απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΚ να ενισχυθεί η ομάδα με τουλάχιστον δύο κεντρικούς αμυντικούς εν όψει της συμμετοχής της στη Football League είναι ειλημμένη. Πέραν του δεδομένου ενδιαφέροντος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και την «κλεισμένη» συμφωνία με τον Γιώργο Σαρρή, στην «Ένωση» κοιτάζουν κι αλλού.

Φημολογείται έντονα πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, καθώς πηγές αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με τον 23χρονο άσο του ΠΑΣ Γιάννινα για τριετές συμβόλαιο και θα καταβληθεί στον ηπειρώτικο σύλλογο η ρήτρα που υπάρχει για να αποδεσμευτεί και να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Αθήνα. Φέτος ο Κολοβέτσιος έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος (18) κι έχει σκοράρει μια φορά.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ εξετάζεται ξανά με θέρμη η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Ο 32χρονος στόπερ θεωρείται πως μπορεί να ηγηθεί της άμυνας και να βοηθήσει τους νεαρούς αμυντικούς της ομάδας να εξελιχθούν. Ο Λαρισαίος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βερόνα (με την οποία μετρά φέτος 14 συμμετοχές) και δεν έχει κρύψει πως σκέφτεται τον επαναπατρισμό, ενώ δεν φέρεται να έχει πρόβλημα να παίξει στη Football League.

Ξεκαθαρίζει για Ιβάν

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στο ματς της Κυριακής με τον Περαμαϊκό (15:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Κροάτης φορ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Εφόσον δεν τα καταφέρει, τη θέση του σέντερ φορ θα πάρει ο Ντακόλ, που ούτως ή άλλως αναμένεται να παίξει βασικός (αλλά πίσω από τον επιθετικό), ακόμη και αν είναι έτοιμος ο Μπρέσεβιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: