Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συγγνώμη Σμόλινγκ για την ατυχή αμφίεση του!!

Το γύρο του βρετανικού τύπου κάνουν οι φωτογραφίες του Κρις Σμόλινγκ, οι οποίες τον δείχνουν να έχει ντυθεί με αμφίεση βομβιστή αυτοκτονίας. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με ανακοίνωσή του.

Συγγνώμη Σμόλινγκ για την ατυχή αμφίεση του
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λίγο… άστοχος στην επιλογή κοστουμιού για το πάρτι που έκανε σπίτι του, με αφορμή την ημέρα των Χριστουγέννων. Η στολή του παρέπεμψε σε αυτή των βομβιστών αυτοκτονίας και προκάλεσε σάλο στον Τύπο της Μεγάλης Βρετανίας.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης εμφανίζεται με στρατιωτικό γιλέκο στο κέντρο του οποίου υπάρχει ένας πίνακας με καλώδια και ένα κινητό τηλέφωνο, γύρω του έχει βάλει φιάλες από το ποτό Jagermeister και κουτάκια Red Bull και στο κεφάλι του την αραβική μαντίλα.

Η εταιρεία που μανατζάρει τον παίκτη εξέδωσε μια ανακοίνωση εξ’ ονόματός του στην οποία αναφέρεται ότι ο παίκτης με τη στολή του ήθελε να πραγματοποιήσει ένα λογοπαίγνιο του ποτού Jagerbomb που είναι μια μίξη από Jagermeister και Red Bull.

«Ο Κρις και η φίλη του, έκαναν ένα πάρτι μεταμφιεσμένων για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και τα γενέθλιά τους με τους στενούς φίλους στην υποθετική προστασία της ιδιωτικής ζωής του σπιτιού του», τονίζει η ανακοίνωση Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: