Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Νίκο Κόβατς μιλά για τον Πέτριτς και το Μουντιάλ!

Ο Νίκο Κόβατς στέλνει μήνυμα... Μουντιάλ στον Πέτριτς μέσα από το gazzetta.gr εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως ο Κροάτης φορ θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παναθηναϊκό!
Ο Μλάντεν Πέτριτς φόρεσε τη φανέλα με το 33, τόνισε πως είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του και εκτός από επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό, θέλει να εκπληρώσει μια μεγάλη του επιθυμία να βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο Παναθηναϊκός θέλει στο πρόσωπο του Κροάτη να βρει έναν ικανότατο φορ, αλλά και ο Πέτριτς να βρει την ευκαιρία για την υπέρβαση. Ο 33χρονος φορ σε τέσσερις μήνες θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση, να αφήσει πίσω του το χαμένο έδαφος και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Νίκο Κόβατς. Εξάλλου, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «Χβράτσκα» αρχίζει… τουρ για να δει από κοντά όλους τους υποψήφιους παίκτες για την αποστολή στο Μουντιάλ και ο Πέτριτς με τη νέα σελίδα στην καριέρα του θα μπει στο μπλοκάκι του.
Ο Κόβατς μιλά στο gazzetta.gr  για τον 33χρονο, μιλά με σιγουριά για την εκτελεστική του δεινότητα και… στέλνει το μήνυμά του «Πρόκειται για χαρισματικό παίκτη. Έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, τον οποίο γνωρίζω εδώ και χρόνια. Έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με επιτυχία και έχει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα. Πρόκειται για έναν φορ κλάσης με πολλά προσόντα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας.
Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δεν χάρηκε μόνο ο Πέτριτς, αλλά και ο Κόβατς, αφού ξέρει ότι αν ο 33χρονος βρει ρυθμό και δίχτυα, τότε η πόρτα της αποστολής για τα γήπεδα της Βραζιλίας είναι ορθάνοιχτη «Εμάς μας χαροποιεί πολύ το γεγονός πως πήρε μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όπου μπορεί να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και να παίξει πολύ καλά. Φυσικά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο» και πρόσθεσε: «Εφόσον πιάσει πολύ καλά επίπεδα απόδοσης θα μπορέσει να είναι στο Μουντιάλ με την Εθνική. Να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο ρόστερ της. Εμείς θα τον έχουμε συνέχεια από κοντά. Θα τον παρακολουθούμε στενά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για αυτόν. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε έναν τέτοιο παίκτη στην Εθνική;».
Ο Κόβατς εκτός από… κατασκόπους στην Αθήνα, θα βρεθεί και ο ίδιος για να παρακολουθήσει τον Πέτριτς, αλλά και τον Πράνιτς, με τους Κροάτες να τονίζουν πως αυτό θα συμβεί σε κάποιο από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: