Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Αποθεώνουν» Λοντίγκιν στη Ρωσία!!

Με τίτλο «Γιούρι Λοντίγκιν: ένας ήρωας στο σωστό μέρος - την κατάλληλη στιγμή» οι οπαδοί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης.

«Αποθεώνουν» Λοντίγκιν στη Ρωσία (vid)
Αποκάλυψη του ρωσικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χαρακτηρίζουν τον Γιούρι Λοντίγκιν στην επίσημη fanpage των οπαδών της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (fc-zenit.ru/).

Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας άφησε το καλοκαίρι την Skoda Ξάνθη για να συνεχίσει την καριέρα του στον ρωσικό σύλλογο και έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των φίλων της ομάδας του.

Μάλιστα, δημιούργησαν ένα βίντεο με τις καλύτερες αποκρούσεις και επεμβάσεις του 23χρονου γκολκίπερ, ο οποίος κατάφερε να… περιθωριοποιήσει τον σπουδαίο Βιτσισλάφ Αλεξάντροβιτς Μαλαφέεφ.

Ολόκληρο το δημοσίευμα

«Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι συχνά γεμάτο εκπλήξεις. Και έτσι είναι. Είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες εκπλήξεις. Για ακόμη μία φορά μας εντυπωσίασε.

Την ώρα που ο θρυλικός Μαλαφέεφ έδειχνε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εκείνον, η μοίρα έφερε στο προσκήνιο τον “Έλληνα Θεό των γκολπόστ”.

Ο Λοντίγκιν ήρθε από την Skoda Ξάνθη, χωρίς να είναι γνωστός στο ευρύ κοινό και από τρίτος τερματοφύλακας ξεχώρισε αμέσως. Στα 23 του χρόνια, ανέλαβε μία τεράστια ευθύνη με την ηρεμία και την ευκολία που αντιμετωπίζει τις φάσεις. Κάπως έτσι ήρθαν τα βραβεία του καλύτερου ποδοσφαιριστή της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Αν και δεν έχει απολαύσει την απόλυτη επιτυχία με τον σύλλογό του, ο Λοντίγκιν αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση της εθνικής Ρωσίας και είχε την πρώτη του συμμετοχή. Ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν είναι η καλύτερη χρονιά, αλλά η αποκάλυψη του ρωσικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι αριθμοί του και οι εμφανίσεις του μιλούν από μόνοι τους. Όλα αυτά στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: