Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τους βγαίνει ξινό…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την…αντίδραση κάποιων αντιπάλων του Ολυμπιακού και την…αντίδραση του Ολυμπιακού σε αυτήν!

Τους βγαίνει ξινό…
*** Πολύ μου…άρεσε το ειρωνικό χαμόγελο του Τσιαμπούρη, όταν ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Και καλά δηλαδή, «τι δίνεις άνθρωπέ μου».

***Τώρα, βέβαια, είναι μία λεπτομέρεια ότι ο δεξιός μπακ του Αστέρα το μόνο που έκανε ήταν να σπρώξει τον Βάϊς κι όχι να πάει να παίξει την μπάλα…Και το ίδιο είχε κάνει και δύο-τρία λεπτά πριν σε φάση εκτός περιοχής. Μυαλό δεν έβαλε, αυτή τη φορά δεν ήταν απλά φάουλ αλλά πέναλτι, όμως βρήκε την…απάντηση. Το ειρωνικό χαμόγελο.

***Το είχα γράψει και τις προάλλες για ένα παίκτη του ΠΑΣ αν θυμάμαι καλά. Το έχουν βρει, άρα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού το…κόλπο. Ειρωνεία στην απόφαση του διαιτητή και καλά για να δείξουν ότι αυτός έφταιγε για την αποτυχία.

***Αλλά κι ο Ολυμπιακός πλέον ξηγείται διαφορετικά: Τέσσερα. Πάρε τέσσερα και φύγε. Ειρωνεία εσύ; Γκολ εγώ. Τέσσερα εσύ Αστέρα, τέσσερα εσύ Καλλονή, πέντε εσύ Απόλλωνα κ.ο.κ.

***Κι έτσι πρέπει να συνεχίσει να κάνει ο Ολυμπιακός. Όσο μπορεί. Αυτή πρέπει να είναι η δική του απάντηση. Δίνονται πεντακάθαρα πέναλτι κι ειρωνεύονται; Ωραία! Τέσσερα, πέντε, έξι γκολάκια. Όσο πάει.

***Να σου πω εγώ πως θα τους βγει ξινό το γέλιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: