Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Λάνγκφορντ: «Ήταν ανάσταση για την ομάδα μας»

Λάνγκφορντ: «Ήταν ανάσταση για την ομάδα μας»«Ήταν μια ανάσταση για την ομάδα μας», ανέφερε ο Κιθ Λάνγκφορντ μετά το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό δηλώνοντας όμως ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι σαφώς πολύ καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι που θα συναντηθούν.

«Ήταν ανάσταση για την ομάδα μας. Ξέραμε πολύ καλά με ποιους παίζαμε. Θέλαμε να βγάλουμε στο παιχνίδι πολλή ενέργεια. Το κάναμε και όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του πρώτου σκόρερ του αγώνα ο οποίος συνέχισε:

«Ήταν μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα και τους οπαδούς μας αλλά σημαντικότερο είναι ότι με την νίκη αυτή δείξαμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Ήταν ένα βήμα που κάνουμε για να έχουμε καλή συνέχεια. Παίξαμε καλά στην άμυνα», ανέφερε.

«Κάποιες στιγμές έχεις και ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα όμως στην επόμενη φορά θα είναι πολύ καλύτερος», κατέληξε σχολιάζοντας την εμφάνιση του Ολυμπιακού.


Μέλι: «Μα τι νίκη!»
Ο Νικολό Μέλι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη νίκη της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού.
Καλύτερα γενέθλια δεν μπορούσε να κάνει η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, που ανήμερα των 78 ετών από την ίδρυσή της συνέτριψε τον Ολυμπιακό. Ο Νικολό Μέλι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

«Χρόνια Πολλά Αρμάνι! Καταφέραμε να σου κάνουμε ένα καλό δώρο. Μα τι νίκη!», έγραψε στο Twitter ο διεθνής πάουερ φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: