Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Χτυπάει» Μαρκίζιο η Γιουνάιτεντ!

Το ποσό των 24 εκατ. ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο της Γιουβέντους.

«Χτυπάει» Μαρκίζιο η Γιουνάιτεντ
Στην ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής θέλει να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 24 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Express» αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει έναν παίκτη στο χώρο του κέντρου, με τον Ιταλό μέσο να φαντάζει ο ιδανικός για να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο τραυματίας Μαρουάν Φελαϊνί.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, λόγω του αποκλεισμού τους από το Champions League, παρουσιάζουν ένα έλλειμμα κοντά στα 21 εκατ. ευρώ και σκέφτονται πολύ σοβαρά να… θυσιάσουν τον Μαρκίζιο.

Πάντως, από την πλευρά του, ο 27χρονος χαχφ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την «Γηραιά Κυρία», καθώς έχει περάσει όλα του τα ποδοσφαιρικά χρόνια στην ομάδα του Τορίνου.

Τη φετινή σεζόν ο Μαρκίζιο μετράει 19 εμφανίσεις με την Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα μία ασίστ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: