Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Παλάβωσε» τα social media ο Μέσι!!

Δυο ολόκληροι μήνες χωρίς Μέσι ήταν αυτοί. Είχε λείψει σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Γι’ αυτό η εντυπωσιακή επιστροφή του Αργεντινού -με δυο γκολ σε 30 λεπτά- προκάλεσε πανικό στα social media!

«Παλάβωσε» τα social media ο Μέσι!
Ανεπανάληπτο διαδικτυακό… ξεχαρμάνιασμα προκάλεσε η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση!

Την ώρα που το «Καμπ Νου» σειόταν (πρώτα για να καλωσορίσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ απ’ τον τραυματισμό του κι έπειτα για να τον αποθεώσει για τα δυο γκολ που πρόλαβε να σημειώσει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χετάφε) ίδιες… δονήσεις προκαλούνταν και στα social media!

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στη μισή ώρα που αγωνίστηκε, έγιναν 291.000 tweets με το hashtag #Messi. Ότι -ειδικότερα στο λεπτό 23:49- 24.000 άνθρωποι έγραψαν κάτι για χάρη του.

Ότι η φωτογραφία του να πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ (που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο instagram) συγκέντρωσε 110.000 likes και είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς σε ολόκληρη τη σεζόν μέχρι τώρα. Ότι πάνω από ένα εκατομμύριο likes προσέλκυσε το σχετικό post που έγινε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Και ότι -εξαιτίας του- η Μπαρτσελόνα προσέλκυσε πάνω από 500.000 νέους followers σε όλες τις σελίδες της στα social media -αρκετούς για να γεμίσουν πέντε φορές το «Καμπ Νου»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: