Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το ‘σκασε από το νοσοκομείο ο Λουνγκ!!

Άφαντος παραμένει ο Σίλβιου Λουνγκ, που το ‘σκασε (!) από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου…

Το ‘σκασε από το νοσοκομείο ο Λουνγκ!
Τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή θα έπρεπε να παραμείνει νοσηλευόμενος ο Σίλβιου Λουνγκ, ο οποίος ενεπλάκη την Τετάρτη σε δυστύχημα με τραγικό απολογισμό ένα νεκρό και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ο παλιός διεθνής Ρουμάνος τερματοφύλακας.

Ο Λουνγκ μεταφέρθηκε αρχικά στην εντατική, όμως σύντομα διαπιστώθηκε πως η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν κρίσιμη. Οι γιατροί, προκειμένου να είναι σίγουροι, αποφάσισαν να τον κρατήσουν τουλάχιστον 72 ώρες στο νοσοκομείο, όμως ο ίδιος αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού του.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, όταν οι νοσηλευτές πήγαν στο δωμάτιό του για να του δώσουν παυσίπονα διαπίστωσαν πως είχε γίνει… καπνός.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πού βρίσκεται και εάν η κίνησή του σχετίζεται με το γεγονός πως σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ενδέχεται να είναι υπαίτιος για το δυστύχημα που συνέβη σε δρόμο έξω από την Κραϊόβα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: