Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Μάντζαρης: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Καμία όρεξη για λόγια δεν είχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο, με 81-51. «Ήμασταν απαράδεκτοι, βελτίωση από το επόμενο ματς», τόνισε.

Μάντζαρης: «Ήμασταν απαράδεκτοι»
Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο, με σκορ 81-51, στην Ιταλία προβλημάτισε ιδιαίτερα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, έκανε λόγο για την χειρότερη εμφάνιση, από τότε που ο ίδιος βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να είναι καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

«Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας τουλάχιστον από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Πρέπει στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να μασάμε σίδερα. Για 30 λεπτά δεν ήμασταν πουθενά. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Χάσαμε την μαχητικότητά μας, δεν παίξαμε άμυνα. Ήμασταν απαράδεκτοι. Τα κεφάλια κάτω και από το επόμενο παιχνίδι, κιόλας, πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Οι απουσίες ήταν σημαντικές, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Και σε άλλα παιχνίδια είχαμε απουσίες, όμως μέσα από την ομάδα τις καλύπταμε», ήταν τα λόγια του Μάντζαρη.


Πρίντεζης: «Μας πειράζει ο τρόπος, όχι η ήττα»

Στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, είναι αυτός που «ενοχλεί» στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η κακή αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν αυτή που στεναχώρησε, κυρίως, τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «υπαρχηγός» των Πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα για την βαριά ήττα από την Αρμάνι αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο, αυτή, ήρθε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το τρίτο δεκάλεπτο μας στοίχησε πολύ. Δεν καταφέραμε να τους περιορίσουμε, βρήκαν ρυθμό και σε συνδυασμό με την κακή μας εμφάνιση ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε και όπως παίζαμε συνήθως. Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν επίσης κακό για εμάς. Πέρασε μια κακή περίδος για εμάς, όμως θεωρώ πως η διοργάνωση έχει ακόμα δρόμο και είμαι αισιόδοξος πως θα συνεχίσει ο πιο δυνατός.

Το σημαντικό για εμάς είναι να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα και ίσως το σερί να ήταν και λίγο πλασματικό. Και οι ήττες θα έρθουν και οι τραυματισμοί θα κάνουν πιο δύσκολο το έργο μας, όμως το αρνητικό για μένα ήταν ο τρόπος που ήρθε η ήττα, γιατί ήταν με κάτω τα χέρια», τόνισε ο Πρίντεζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: