Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Πολύ άσχημο βράδυ για εμάς»

Ο Ολυμπιακός είχε ένα άσχημο βράδυ στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι γνωρίζοντας βαριά ήττα, όμως όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυτό πρέπει να ξεχαστεί και η ομάδα να δουλέψει σε ό,τι δεν έκανε σωστά.

Μπαρτζώκας: «Πολύ άσχημο βράδυ για εμάς»
Πρώτη φετινή ήττα για τον Ολυμπιακό στην Euroleague από την Αρμάνι στο Μιλάνο (81-51), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για ένα κακό βράδυ, αλλά και να δίνει σύνθημα ανασύνταξης.

«Προφανώς και ήταν ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς και ένα πολύ καλό για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την υπομονή και την επιμονή μας στο παιχνίδι. Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες. Στο Top 16 της Ευρωλίγκας το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα στο Top 16», είπε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Πρέπει πάντα, σε αυτή τη φάση να ξεχνάς και την ήττα αλλά και τη νίκη. Πρέπει να δούμε, όμως, τι δεν κάναμε σωστά και δεν κάναμε πάρα πολλά πράγματα σωστά απόψε. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για τη νίκη και καλή συνέχεια».

«Δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας»
Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι.
Η εικόνα του Ολυμπιακού και η αγωνιστική του συμπεριφορά προβλημάτισε περισσότερο από την ήττα το τεχνικό τιμ της ομάδας μετά τη συντριβή με 81-51 από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Ήμασταν ανύπαρκτοι στην άμυνα και είχαμε έπαρση», τόνισε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, και πρόσθεσε: «Ο όμιλος είναι πολύ περίεργος, θα γίνουν ήττες σε πολλά ματς. Το θέμα είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου κι εμείς σήμερα δεν το κάναμε αυτό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: