Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πράνιτς: «Μπορεί να δώσει πολλά ο Πέτριτς»

Βέβαιος πως ο Μλάντεν Πέτριτς μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο συμπατριώτης του, Ντάνιελ Πράνιτς. Δεν κρατιέται ο Κροάτης φορ. Τα πλάνα του Αναστασίου με Πανιώνιο.

Πράνιτς: «Μπορεί να δώσει πολλά ο Πέτριτς»
Μια μεταγραφή που θα βγάλει δύο κερδισμένους, τον παίκτη αλλά και την ομάδα που τον απέκτησε, θεωρεί αυτή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος εκτιμά πως ο 32χρονος φορ είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

«Μπορεί να προσφέρει πολλά. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικούς συλλόγους. Παίξαμε μαζί στην εθνική και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτησή του», ανέφερε ο Πράνιτς στην «Πράσινη».

«Ήταν σίγουρα δύσκολο να πειστεί να έρθει στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως είναι μια καλή εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Για τον Πέτριτς είναι σημαντικό να παίζει, αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό γιατί απέκτησε έναν πολύ καλό και έμπειρο παίκτη. Μπορεί να δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα. Αν δείτε τους αριθμούς του, όπως στο Αμβούργο που πέτυχε 67 γκολ, πιστεύω πως θα τα πάει εξίσου καλά κι εδώ», πρόσθεσε.

Όσο για το δικό του ρόλο στη μεταγραφή, με το «ψηστήρι» που έκανε στον συμπατριώτη του, ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε: «Μίλησα μαζί του πριν αποφασίσει, του εξήγησα πώς είναι τα πράγματα και τι μπορεί να περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Ήταν δική του επιλογή, αλλά προσπάθησα να του δώσω εικόνα για την ομάδα, τους οπαδούς και την Αθήνα».

Δεν κρατιέται

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν κρατιέται για να αρχίσει να παίζει με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος έχει βάλει σαν στόχο να παίξει στο ματς με τον Πλατανιά στις 25 Ιανουαρίου. Ο Κροάτης φορ θα δουλέψει με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μέχρι την επόμενη εβδομάδα και μετά θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Φυσικά δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο, όπου θα βρίσκεται στις κερκίδες.

Ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς αυτό ετοιμάζει ενδεκάδα με τους Καπίνο, Μαρινάκη, Νάνο, Ρισβάνη, Κουτρουμπή, Μέντες, Πράνιτς, Αμπέντ, Ντίνα, Κλωναρίδη ή Καρέλη και Μπεργκ. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος, μαζί με τον τραυματία Σίλντενφελντ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: