Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πιέζει με... τρόπο ο Σαββίδης!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποιεί ότι εκτός από τη Θέρμη, έχουν γίνει μελέτες για προπονητικό κέντρο και για νέο γήπεδο και σε άλλες εκτάσεις. Επαφές με Ταμείο Εθνικής Άμυνας.

Πιέζει με... τρόπο ο Σαββίδης
Εκτός από τις εγκαταστάσεις της Θέρμης σχετικά με το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι γίνονται συζητήσεις και για άλλες εκτάσεις.

Συγκεκριμένα σ’αυτή αναφέρεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει μελέτες, που μάλιστα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με το Ταμείο Εθνικής Αμυνας (Τ.Ε.Θ.Α.) για την αξιοποίηση συγκεκριμένων εκτάσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του συλλόγου, τόσο για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου, όσο και για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Έτσι, από τη μεριά του ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει πως θέλει να ξεπεραστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα «εμπόδια» που καθυστερούν την υπόθεση της Θέρμης, ενώ παράλληλα δείχνει πως δεν πτοείται και αναζητεί νέες λύσεις προκειμένου να στεγάσει το νέο «σπίτι» του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φίλων της ομάδας αναφορικά με τις εξελίξεις για την ανέγερση προπονητικού κέντρου, ο ΠΑΟΚ γνωστοποιεί ότι ανεξάρτητα με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της έκτασης στη Θέρμη, έχει πραγματοποιήσει τις σχετικές μελέτες και έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητήσεις με το Ταμείο Εθνικής Αμυνας (Τ.Ε.Θ.Α.) για την αξιοποίηση συγκεκριμένων εκτάσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του συλλόγου, τόσο για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου, όσο και για την κατασκευή νέου γηπέδου. Μάλιστα οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Οπως είναι γνωστό η μία από τις περιοχές που είναι υπό συζήτηση είναι αυτό του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου, έκταση εύκολα προσβάσιμη από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και η η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις τόσο για τις ανάγκες ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου η κατασκευή του οποίου αποτελεί και άμεση προτεραιότητα, όσο και για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου στην περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: