Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Βενγκέρ: «Πού να βρω καλύτερους;»

Πολλοί νόμισαν πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα τα βρει σκούρα τώρα που τραυματίστηκε ο Θίο Γουόλκοτ. Ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ,όμως, έχει αντίθετη γνώμη και στηρίζει τους παίκτες που έχει.

Βενγκέρ: «Πού να βρω καλύτερους;»
Δεν θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Θίο Γουόλκοτ μετά τον σοβαρό τραυματιμό του (ρήξη χιαστών) δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Άρσεναλ να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, δεν φαίνεται να προβληματίζεται, καθώς θεωρεί πως μπορεί να καλύψει το κενό του Άγγλου εξτρέμ εκ των έσω.

«Μπορεί να τραυματίστηκε ο Θίο, αλλά έχουμε τον Τσάμπερλεϊν και άλλους παίκτες που μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του. Εξάλλου, αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να βρω κάτι καλύτερο στην αγορά», σχολίασε ο Αλσατός τεχνικός σε σχετική ερώτηση.

Κατά τ’ άλλα, ενώ αρκετοί δεν θεωρούν ότι ο Νίκλας Μπέντνερ δεν έχει τις δυνατότητες να σταθεί στο επίπεδο απαιτήσεων που έχει η Άρσεναλ, ο Βενγκέρ έχει άλλη άποψη: «Περιμένω και την επιστροφή του Μπέντνερ, που υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες περίπου. Όταν γυρίσει και εκείνος, θα έχω περισσότερες λύσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: