Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τους την... έκανε ο Ροναλντίνιο!!

Να του βάλει... φέσι ετοιμαζόταν η Μπεσίκτας. Αμ, δε! Ο Ροναλντίνιο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μινέιρο και θα παραμείνει στην αγαπημένη του Βραζιλία!

Τους την... έκανε ο Ροναλντίνιο!
Ούτε Τουρκία, ούτε Ευρώπη, ούτε πουθενά αλλού! Ο Ροναλντίνιο μένει στην Βραζιλία καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μινέιρο, με τα ρεπορτάζ στην «χώρα του καφέ» να κάνουν λόγο για νέα συνεργασία διάρκειας ενός έτους!

Ο Ρόνι που είχε μείνει χωρίς ομάδα, φερόταν πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Ωστόσο, στο σημερινό ραντεβού που είχε ο αδερφός και μάνατζέρ του με την πλευρά των πρωταθλητών Νοτίου Αμερικής βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί στο μέλλον!

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο μέσω Twitter, κάτι που φυσικά προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών. Από το καλοκαίρι του 2012 βρίσκεται στη συγκεκριμένη ομάδα ο Βραζιλιάνος άσος και φυσικά πέρσι την οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Ροναλντίνιο "τιτίβισε" πως είναι χαρούμενος που για ακόμα ένα χρόνο θα είναι παίκτης της «Γκάλο»!


Tô muito feliz, será mais um ano juntos!!! Aqui é galo!!!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: