Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Οι μεγάλοι στόχοι του Στάριτζ!

Την ελπίδα ότι το 2014 η Λίβερπουλ θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League εξέφρασε ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος έχει βάλει στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι μεγάλοι στόχοι του Στάριτζ
Στην κορυφαία τετράδα της Premier League ελπίζει ο Ντάνιελ Στάριτζ να τερματίσει η Λίβερπουλ το 2014, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Ο 24χρόνος επιθετικός έχει θέσει ως στόχο να έχει μια αρκετά καλή χρονιά στην Λίβερπουλ, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τερματίσει μέσα στις πρώτες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος και θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα ήταν καλό να εξασφαλιστεί η επιστροφή μας στο Champions League. Είναι τέσσερα χρόνια που η Λίβερπουλ τα πήγε καλά στην διοργάνωση και είναι αρκετός καιρός. Είχαμε μια καλή αρχή και θέλουμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό», τόνισε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Κάποιοι λένε ότι η έλλειψη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μπορούσε να μας βοηθήσει και ίσως αυτό μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα σε θέμα φρεσκάδας. Νομίζω ότι θα μπορούσε να μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα και –θεού θέλοντος – θα είμαστε εκεί τον Μάιο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: