Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γκόγκιτς και επίσημα!!

Προπονητής της Καλλιθέας με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Πέμπτης ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Γκόγκιτς και επίσημα
Νέος τεχνικός της Καλλιθέας είναι και επίσημα ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο αθηναϊκός σύλλογος ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης της συμφωνία με τον Σερβοκύπριο προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Βαζέχα.

Βοηθός του Γκόγκιτς θα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο νέος τεχνικός καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες της διοίκησης, που επιθυμεί να καλυφθεί άμεσα το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον προπονητή Sinisa Gogic.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ μεταξύ μελών της Διοίκησης και του κ. Gogic, συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο κ. Gogic σήμερα το πρωί, βρέθηκε στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, όπου και παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο βοηθός προπονητή Σωκράτης Οφρυδόπουλος, του έκανε μία σύντομη ενημέρωση και μετά και οι δύο βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συντόνισαν την προπόνηση.

Ο κ. Gogic ξεχώρισε και αποτέλεσε την τελική επιλογή για την ανάληψη της θέσης του προπονητή, καθώς είναι νέος, φιλόδοξος, διαθέτει προπονητική εμπειρία και στις συζητήσεις έδειξε ότι πιστεύει ότι η Καλλιθέα έχει την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιτύχει τους στόχους της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: